Meny Stäng

Våra tjänster


TAKARBETEN

Alla fastigheter måste ha ett friskt tak som klarar av att stå emot vatten och fukt och det är lika viktigt att takavvattningen är intakt, med friska hängrännor, stuprör och fotrännor.

Vi utför små som större takarbeten på yttertak med takpapp, betong- och tegelpannor samt plåttak.

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan

BYGG- & SNICKERISERVICE

VI hjälper till med det mesta inom bygg och snickeri, som t.ex: reparationer, tillbyggnader, ombyggnader, nybyggnationer, köksrenoveringar, garage, carport, friggebodar, attefallshus, altaner, terasser, verandor och staket.

Vi bygger även husgrunder.

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan


MÅLERIARBETEN

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp inom måleri. Vi kan hjälpa dig med såväl små som stora uppdrag:

  • In- & utvändig målning
  • Fasadmålning
  • Våtrumsmålning
  • Fönsterrenovering
  • Tapetsering

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan


FÖNSTER, DÖRRAR & LÅS

Funderar du på att byta fönster på din fastighet, eller vill du hellre renovera dina befintliga fönster?

Du kanske drömmer om en snygg ytterdörr eller en ny altandörr? Vill du byta ut dina gamla innerdörrar?

Då har du hittat helt rätt!  Vi hjälper vi dig med allt från måttagning till montering.

Behöver du nya lås så fixar vi givetvis det…

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan


TAKTVÄTT

Behöver ditt tak tvättas?

Med åren samlas gärna smuts och fuktig mossa på taket. Håller du inte rent på taket så kan detta leda till frostsprängning i takpannorna, vilket i sin tur kan ge skador i undertaket.

Så öka trivseln och utseendet på ditt hus – låt oss tvätta ditt tak. 

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan

FASADBYTEN

Fasader på hus fungerar som det yttre skyddet mot snö, vatten och vind.

Önskar du byta fasadbeklädnad av estetiska skäl, för att huset ska se snyggare ut? Eller är det främst en energimässig åtgärd, där du primärt är ute efter efter att tilläggsisolera? Eller både och?

Oavsett anledning så kan vi hjälpa dig.

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan


Drömmer du om en uteplats?

Är det dags att bygga en mysig altan i trädgården?

Att bygga en snygg och funktionell uteplats eller altan i anslutning till huset behöver inte vara komplicerat. Kontakta oss så kommer vi och tittar på förutsättningarna i just din trädgård. Det är många faktorer som spelar in i valet av uteplats och vi strävar alltid efter att låta dina behov och önskemål styra hur vi bygger uteplatsen.

På bara några dagar kan altanen stå klar och sen kan du sitta där i solen och mysa med en kaffe!

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan

Ring oss på tfn: 073-330 13 60 och berätta hur du vill att din drömaltan ska se ut!


Staket & Insynsskydd

Staket, insynsskydd, plank och spaljéer kan på olika sätt hjälpa till att rama in din trädgård, samtidigt som de skapar ett bra skydd mot både insyn och vind.

Ett plank bygger man oftast för att man önskar en avskärmande funktion i trädgården. Kanske för att hindra insyn, eller för att minska ljudnivån om man bor i en bullerutsatt miljö.

Att uppföra ett plank kräver bygglov. Ofta kan det vara svårt att avgöra vad som skiljer ett plank från ett staket. Därför är det viktigt att du skapar klarhet kring detta och kontaktar din hemkommun angående ett eventuellt bygglov. Du måste ha det klart innan byggstart. Om du inte har ett bygglov för ditt plank kan du tvingas riva det eller betala en sanktionsavgift.

För att skapa rumskänsla i trädgården är både spaljéer och staket utmärkta lösningar. Du behöver inget bygglov för att uppföra ett staket som inte är högre än 110 cm räknat från marken. Men om staketet är högre än 110 cm kan det kräva bygglov. Ju högre staket du bygger, desto luftigare måste konstruktionen vara för att inte betraktas som ett plank (som ju kräver bygglov). Kontakta bygglovsenheten i din hemkommun om du är osäker.

En spaljé är en lätt och luftig konstruktion som inte har någon avskärmande funktion och som främst är avsedd för växter. Spaljéer kräver inte bygglov.

Oavsett vad du längtar efter – ta hjälp av oss. Vi kan bygga efter dina idéer och din design om du så önskar, eller så kommer vi med egna förslag till lösning.

Klicka här så kan du göra en gratis offertförfrågan

Ett staket är bra att ha som skydd om man har småbarn och/eller husdjur som tycker att det är roligt att upptäcka världen, även utanför tomtens trygga miljö.