Meny Stäng

Behöver du hjälp? – Gör en gratis offertförfrågan!

Det är enkelt, det är kostnadsfritt och det går snabbt! Fyll bara i vår offertförfrågan och beskriv vilken typ av arbete du behöver hjälp med så återkommer vi med ett offertförslag, eller bokar ett möte där vi presenterar oss lite närmre.  Självklart är det helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något. Tjänsten riktar sig mot både privatpersoner, företag och organisationer.

Klicka på bilden ovan för att komma till vårt formulär för offertförfrågan

Det är många som väljer att anlita ”svart” hantverkshjälp för att utföra både mindre och större arbeten. Med det gynnsamma ROT-avdraget är det inte bara onödigt, det blir med all sannolikhet dyrt i längden också. Om du anlitar en hantverkare svart och ett fel uppstår, så är risken mycket stor att hantverkaren tar avstånd från att över huvud taget ha befattat sig med arbetet. Då är det du som husägare som får stå för alla kostnader att åtgärda felet.

Enligt arbetsmiljölagen är det du som husägare och uppdragsgivare som blir ansvarig om en olycka händer under arbetets gång.

Därför är det bättre att anlita en riktig hantverkare på en gång. A.S Driftteknik AB med bifirma Janne Jonsson Bygg & Allservice är godkänt för F-skatt och vi har de behörigheter och försäkringar som krävs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *